Weekend-/vakantiepleeggezin gezocht voor Jaap

Jaap woont bij zijn vader in Veldhoven. Zijn moeder is plotseling overleden waardoor ze met zijn tweetjes achterbleven. Het gezin heeft een klein netwerk en Jaap is veel op zijn vader aangewezen. Ze hebben een goede band samen maar Jaap zou het fijn vinden om af en toe deel uit te maken van een gezinsleven met broertjes en zusjes om mee te spelen. Daarom zijn we op zoek naar een leuk weekend-/vakantiepleeggezin in Veldhoven waar hij een keer per maand mag logeren.

Help je mee zoeken? Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Rowena via kgw@combinatiejeugdzorg.nl of bezoek vrijblijvend de pleegzorginformatieavond op dinsdag 12 juni van 20.00 tot 22.00 uur op onze locatie in Veldhoven (adres: Locht 133). Tijdens deze avond komt naast algemene informatie over pleegzorg ook het anonieme profiel van Jaap aan bod. Aanmelden voor deze avond kan via http://bit.ly/2eibiQ9.

Jaap is een lieve, zorgzame maar onzekere jongen die het graag goed wil doen voor iedereen. Hij heeft veel volwassen zaken meegekregen in zijn jonge leven en zoekt nu een plek waar hij kind kan zijn en met andere kinderen kan spelen. Hij houdt van dieren en het circus. Ook houdt hij van Nerf gevechten en BMX rijden.

De vader van Jaap en Jaap zelf hebben toestemming gegeven om deze oproep te plaatsen. I.v.m. privacy is ‘Jaap’ niet zijn echte naam en de foto niet zijn beeltenis. Zijn verhaal is wel echt.