Bekendmaking nieuwe bestuurder Combinatie Jeugdzorg 18 maart 2024

Sandra Hijnen wordt per 1 juni 2024 bestuurder van Combinatie Jeugdzorg. Sandra heeft ruime ervaring in de zorg en als bestuurder. Sandra is sinds 2017 directeur/bestuurder bij Apanta, ambulante GGZ in Veldhoven en Eindhoven. Vanuit die rol kent ze de regio en is ze goed ingevoerd in de jeugdzorg. Sandra is een betrokken en gedreven bestuurder met een groot hart voor de jeugd en voor de mensen met wie ze werkt.
Sandra volgt Gerda Huijbregts op die per 1 juli 2024 na 25 jaar afscheid neemt van Combinatie Jeugdzorg en met (pre)pensioen gaat. Gerda is op heel veel manieren van grote betekenis geweest voor onze organisatie en voor de cliënten en pleegouders. Op het gebied van jeugdzorg was zij zowel op regionaal als op landelijk niveau actief. Onder haar bezielende leiding, ook in uitdagende tijden, heeft Combinatie Jeugdzorg zich ontwikkeld tot een solide jeugdzorgorganisatie in de regio. 
Sandra Hijnen: “Het is een eer om deze positie te mogen bekleden. Ik kijk ernaar uit om de specialistische jeugdzorg voor kinderen, jongeren en hun gezinnen in de regio te continueren en verder te versterken samen met de stakeholders.”