Meepraten en meedenken

De belangen van kinderen en ouders staan bij ons voorop. We zijn er voor jullie. Als cliënt weet je het beste hoe je het liefste geholpen wil worden. Wat gaat goed en wat kan beter? We leren graag van jouw ervaringen. Daarom hebben we een Cliëntenraad en Jongerenraad. Je stem telt. Laat hem horen. Samen maken we onze hulp nog beter.

  1. Cliëntenraad
  2. Jongerenraad

Cliëntenraad

De Cliëntenraad van Combinatie Jeugdzorg vertegenwoordigt de belangen van kinderen, jongeren en ouders die cliënt zijn bij ons. Ze denkt met ons mee. En geeft advies aan de Raad van Bestuur over onderwerpen die belangrijk zijn voor alle cliënten. Deze onderwerpen zijn vastgelegd in de Wet Medezeggenschap Cliënten Zorginstellingen. Samen praten we over zaken die er echt toe doen. Om onze zorg continu te verbeteren.

Ook jij kan je ervaringen delen en ons helpen. Stuur een mail naar clientenraad@combinatiejeugdzorg.nl.

Jongerenraad

Jongerenparticipatie vinden we belangrijk. We doen ons werk immers voor hen. Daarom nodigen we onze jongeren regelmatig uit. Om ons vragen te stellen en om hun mening en ideeën te horen. Zo helpen ze mee onze hulp te verbeteren. Onze Jongerenraad komt regelmatig bij elkaar. Ze bespreekt onderwerpen die zij belangrijk vindt. De veiligheid op de groepen, het samen beslissen over de eigen hulp of de omgang met het eigen netwerk. De Jongerenraad geeft ook advies aan de Raad van Bestuur en het management van Combinatie Jeugdzorg. Wil jij meepraten?

Ben je benieuwd of deelname aan de Jongerenraad iets voor jou is? Stuur een mail naar jongerenraad@combinatiejeugdzorg.nl