Specialistische jeugdhulp voor kind en gezin

Je ontmoet ze tijdens je werk: in de klas, in de wijk of gemeente, in je praktijk of op het consultatiebureau. Kinderen, jongeren en hun gezinnen die het moeilijk hebben en waarvoor eerstelijns ondersteuning niet meer voldoende lijkt te zijn. Specialistische jeugdhulp is nodig. Combinatie Jeugdzorg biedt deze hulp bij complexe problemen op het gebied van opvoeden en opgroeien. Denk aan ernstige gedrags- en gezinsproblemen, trauma- of hechtingsproblemen, ontwikkelingsstoornissen, conflictscheidingen of uitval op school. Vaak spelen er problemen op meerdere gebieden. Zoek jij de juiste hulp voor kind en gezin? Neem dan contact met ons op.

Servicepunt

We bieden kwalitatieve jeugdhulp, kennis en ondersteuning

Expertisecentrum Beroepsontwikkeling

Deze ondersteunt de beroepsontwikkeling en vakbekwaamheid van jeugd- en gezinsprofessionals door het aanbieden van trainingen en workshops, professionele reflectie, advies en ondersteuning.

Expertisecentrum

Kwaliteit en innovatie

We bieden kwalitatieve jeugdhulp met doeltreffende methodieken en betrokken, vakbekwame professionals.


 

Kwaliteit en Innovatie

Behandelvisie en -methoden

Vanuit onze behandelvisie ‘Wonen doe je thuis’ behandelen we gezinsgericht, duurzaam en oplossingsgericht.

Behandelvisie en behandelmethoden

Ervaringsverhalen

 
 
 

Lees de ervaringsverhalen

Praktische zaken

We begrijpen dat je allerlei vragen hebt over hoe wij werken. Daarom hebben we algemene informatie alvast overzichtelijk voor je op een rij gezet.

Ons werkgebied
Combinatie Jeugdzorg werkt voornamelijk in en voor de regio Zuidoost-Brabant en heeft hoofdlocaties in Eindhoven, Helmond en Veldhoven.

Een cliënt aanmelden
Voor behandeling door Combinatie Jeugdzorg is een beschikking nodig van de betreffende gemeente (woonplaatsbeginsel). Heb je vragen of wil je een cliënt aanmelden? Neem contact op met ons Servicepunt. Zij helpen je verder.

Kosten
Er zijn voor cliënten geen kosten verbonden aan de behandeling bij Combinatie Jeugdzorg.

Vervoer van en naar behandellocatie
Het vervoer van kinderen en jongeren is de verantwoordelijkheid van ouders. Is dit voor ouders onmogelijk, dan zoeken we samen met de gemeente naar een oplossing.

Meisjes Vriendinnen Lachen Tieners