Een thuis en toekomst voor elk kind

Opvoeden en opgroeien gaan niet altijd vanzelf. Als het niet goed gaat, kunnen er in een gezin grote problemen ontstaan. Misschien is dat bij jullie ook zo en heb je daar als kind of ouder veel last van: thuis, op school of in je omgeving. Als de problemen lang duren of best zwaar zijn, kan Combinatie Jeugdzorg jullie gezin helpen. Elk gezin is anders. Welke problemen er ook zijn, we kijken samen naar oplossingen die bij jullie passen. Het liefst door de hulp thuis te bieden, maar ook op een van onze behandellocaties als dat nodig is. Samen werken we aan een thuis en toekomst voor elk kind.

Hoe krijg je hulp?

Hulp zoeken kan best lastig zijn. Waar kun je terecht? Wat is er nodig om je aan te melden? Bel of mail ons Servicepunt met je vragen. We overleggen, geven advies of ondersteunen je bij je aanmelding. Hiernaast zie je welke stappen we volgen in het hulptraject. 

  • Verwijzing

  • Aanmelding

  • Start hulpverlening

  • Afsluiting hulp

Ervaringsverhalen

Ervaringsverhalen

Meepraten en meedenken?

Het belang van kinderen en ouders die we helpen staat bij ons centraal. Onze Cliëntenraad en Jongerenraad vertegenwoordigen jouw belangen. Zij denken en praten mee. Zo zorgen we samen voor nog betere hulp. Voor een thuis en toekomst voor elk kind. Wil jij ook meedenken en meepraten?

Meepraten en meedenken