Managementteam Combinatie Jeugdzorg weer op volle sterkte 30 maart 2023

Even voorstellen: drie maal nieuwe energie

Met de komst van drie nieuwe managers is ons kernmanagementteam (KMT) weer op krachten:

  • Op 1 november 2022 maakte Igor Maas de overstap van de financiële sector naar Combinatie Jeugdzorg als manager Bedrijfsvoering.
  • Martine Heijmenberg startte op 1 maart als manager Strategie & Zorg; zij werkte eerder voor verschillende jeugdzorgorganisaties en gemeenten in Brabant.
  • Judith van Vugt werkt al geruime tijd voor Combinatie Jeugdzorg en is per 1 maart benoemd tot manager Kwaliteit & Innovatie. Zij volgt bestuurssecretaris Bernadet Engels op.

We zijn blij met de versterking van het managementteam door deze ervaren professionals. Hieronder stellen ze zich kort voor.

Igor Maas

Igor heeft ruime ervaring in diverse leidinggevende functies, onder andere binnen Rabobank. “Ik was klaar voor een overstap naar de maatschappelijke sector en ben hier vol enthousiasme ingestapt”, verklaart hij. “Ik wil graag een bijdrage leveren aan de jeugdzorg en denk dat mijn bedrijfskundige achtergrond en mijn kennis van bedrijfs- en verbetermanagement van pas komen bij het zetten van stappen richting een duurzame bedrijfsvoering. Ik vind het leuk om inzichten te delen met anderen, om zo elkaar en Combinatie Jeugdzorg iedere dag een beetje beter te maken.”

Martine Heijmenberg

Martine begon haar loopbaan bij de Kinderbescherming en was daarna manager bij verschillende jeugdzorgorganisaties, de GGD en de gemeente ‘s-Hertogenbosch. “Het werken met kwetsbare jeugd en ouders vormt een rode draad in mijn werkzame leven”, vertelt ze. “In de rol van manager Strategie & Zorg keer ik terug op het vertrouwde jeugdzorgnest, waar ik hoop een verschil te kunnen maken voor deze doelgroep. De jeugdzorg staat voor de uitdaging om een duurzame balans te vinden tussen gezonde bedrijfsvoering en ruimte te houden voor de inhoudelijke doorontwikkeling van het behandelaanbod. Ik word er blij van om me daar samen met anderen voor in te zetten.”

Judith van Vugt

Judith werkt al ruim 14 jaar voor Combinatie Jeugdzorg. Zij verruilde haar functie als beleidsadviseur Beleid & Kwaliteit voor die van manager Kwaliteit & Innovatie. In die rol volgt ze per april ook  bestuurssecretaris Bernadet Engels op, die na ruim 41 jaar met vervroegd pensioen gaat. “De jeugdzorg doet er echt toe, wij maken het verschil voor een doelgroep die nog een heel leven voor zich heeft. In deze nieuwe functie kan ik mezelf blijven inzetten voor de toekomst van kwetsbare kinderen en jongeren”, verklaart Judith. “Met mijn brede beleidservaring hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan de zorgontwikkeling en het optimaliseren van de kwaliteit van zorg.”