Woon je in een nieuw samengesteld gezin? Dan ervaar je, naast het positieve dat het met zich meebrengt, wellicht ook de complexiteit van het samenzijn met alle gezinsleden. Want ieder gezinslid heeft eigen verwachtingen en behoeftes die zijn ontstaan vanuit een eigen voorgeschiedenis met gewoontes en vanzelfsprekendheden. En dat kan spanningen, ruzies en teleurstellingen veroorzaken.

Thema-avond

Om je hierbij te helpen organiseren wij op dinsdag 25 juni van 19.30 tot 21.30 uur een thema-avond over ‘Leven in een nieuw samengesteld gezin’. Locatie: bij Combinatie Jeugdzorg, Nuenenseweg 4 in Eindhoven. Tijdens deze avond geven wij je inzichten om anders met situaties om te gaan. Vind je dat helpend en wil je meer praktische informatie en handvatten, dan is het ook mogelijk om je tijdens deze avond in te schrijven voor de verdiepingscursus.

Aanmelden

Wil je weten welke elementen allemaal een rol spelen bij het vormen van een ‘nieuw samengesteld gezin’ en hoe dat jou kan helpen? Meld je dan aan via servicepunt@combinatiejeugdzorg.nl of telefonisch 040 702 2660. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.