Thema-avond ‘Leven in een nieuw samengesteld gezin’ op 5 februari 2019

Samengestelde gezinnen hebben een specifieke eigenheid… Naast het aangaan van een nieuw samengesteld gezin dat je veel positiefs kan brengen, ervaar je misschien ook de complexiteit van het samenzijn met alle gezinsleden. Alle gezinsleden hebben namelijk eigen verwachtingen en behoeftes die zijn ontstaan vanuit een eigen voorgeschiedenis met gewoontes en vanzelfsprekendheden. Dit kan ook tot spanning en teleurstellingen leiden…


Op dinsdagavond 5 februari van 19.30 tot 21.30 uur organiseert Combinatie Jeugdzorg een themabijeenkomst ‘Leven in een nieuw samengesteld gezin’. Tijdens deze avond willen we inzichten geven om eventueel anders met situaties om te gaan, vanuit begrip voor verschillende invloeden die meespelen bij een nieuw samengesteld gezin. Je kunt je op deze avond ook inschrijven voor een verdiepingstraining. De bijeenkomst vindt plaats bij Combinatie Jeugdzorg, Nuenenseweg 4 in Eindhoven.

Nieuwsgierig naar welke elementen allemaal een rol spelen bij het vormen van een ‘nieuw samengesteld gezin’? Dan ben je van harte welkom op deze inspirerende avond! Aanmelden kan bij ons Servicepunt via mail: servicepunt@combinatiejeugdzorg.nl of telefonisch: 040 702 2660.