Leuke activiteiten en (kortings)acties voor pleeggezinnen tijdens de Week van de Pleegzorg!

De derde editie van de Week van de Pleegzorg vindt dit jaar plaats van woensdag 1 t/m woensdag 8 november. Het doel is om de aandacht te vestigen op het belang van pleegzorg. Bij Combinatie Jeugdzorg staat deze week in het teken van waardering en behoud van onze huidige pleegouders, het werven van nieuwe pleegouders en pleegzorg weer onder de aandacht brengen bij diverse gemeenten. Om die reden organiseren we acties en bijeenkomsten voor bestaande pleegouders, geïnteresseerden in pleegzorg, pleegouders in voorbereiding en beleidsmakers en -uitvoerders binnen de gemeenten. Dus voor elk wat wils! Op www.weekvandepleegzorg.nl vind je medio oktober alle activiteiten die (landelijk) georganiseerd worden. In deze nieuwsbrief staan allerlei leuke (kortings)acties en activiteiten die wij tijdens die week organiseren.

 Hieronder een greep uit de activiteiten
  • Gratis Gezichtsbehandeling van 1,5 uur voor 22 pleegmoeders, aangeboden door het Summa College uiterlijk verzorging (let op! Hiervoor moet je je opgeven via een link in de nieuwsbrief)
  • Gratis recreatief zwemmen bij Laco tijdens de Week van de Pleegzorg (let op! hiervoor moet je een entreebewijs aanvragen via het zorgsecretariaat)
  • 50% korting op de toegangsprijs bij indoor-speelpark Kidsplaza in Helmond (let op! Hiervoor moet je vouchers bij ons bestellen)
  • Een ‘maak kennis met sport –middag’ op zaterdag 4 november; leuke verschillende sportclinics voor kinderen, een informatiemarkt voor ouders én Phoxy van PSV komt! (Let op! Hiervoor moet je je opgeven via e-mail)

De Week van de Pleegzorg is een initiatief van Pleegzorg Nederland in samenwerking met de daarbij aangesloten 28 regionale pleegzorgorganisaties, waaronder Combinatie Jeugdzorg.

In de nieuwsbrief staat alle informatie en hoe je je aan kunt melden.