Info events voor verwijzers 8 en 11 april 2019

Samen sterk voor jeugd

Samen zijn we verantwoordelijk om kinderen, jongeren en hun gezinnen de hulp te geven die nodig is en past. Om te zorgen dat we hier samen met verwijzers uit onze regio optimaal op in kunnen spelen, willen we je meenemen in wat Combinatie Jeugdzorg kan betekenen voor jouw cliënten, op te halen waar behoefte aan is en uiteraard ruimte bieden om vragen te stellen en informatie uit te wisselen. Daarom organiseren we twee info events speciaal voor verwijzers.

Programma

Na de ontvangst vertellen we jullie kort wat wij voor jouw cliënten kunnen betekenen. Uiteraard willen we ook graag weten wat jullie voor ons kunnen betekenen en waar we elkaar in kunnen versterken. Er is daarom zeker ook ruimte voor vragen en uitwisseling. Ook kun je een bezoek brengen aan onze informatiemarkt met onder andere bijdragen vanuit ons Servicepunt, het expertisecentrum Beroepsontwikkeling voor jeugd- & gezinsprofessionals, Dagbehandeling, Echtscheidingshulpverlening, Pleegzorg en Gezinshuizen. Tijdens de ochtendsessie serveren we bij de start koffie/thee en broodjes en tijdens de einde dag-sessie aan het eind van de bijeenkomst.

Ochtend- of avondmens?

Kom met ons een broodje eten als start of afsluiting van je dag:

  • op maandag 8 april van 15.30 tot 17.30 uur
  • op donderdag 11 april van 08.00 tot 10.00 uur.

Locatie: centraal kantoor Combinatie Jeugdzorg, Nuenenseweg 4 in Eindhoven.

Aanmelden of meer informatie?

In verband met de catering horen we graag wanneer je aanwezig bent. Aanmelden voor een van deze bijeenkomsten kan tot uiterlijk maandag 18 maart via dit digitale aanmeldformulier.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Anke Vargas Quevedo-Geurts van het directiesecretariaat via directie@combinatiejeugdzorg.nl