Verzorg jij de volgende gastles voor jongeren bij Intensieve dagbehandeling?

Gezocht! Werkgevers of medewerkers die een inspirerende/ motiverende gastles willen geven over hun organisatie aan jongeren (13-18 jr.) van Intensieve dagbehandeling Eindhoven die (op dit moment) niet naar school gaan. Dit kan bij ons op locatie als gastdocent maar bijvoorbeeld ook via een rondleiding of workshop bij jullie op de eigen (werk)locatie! Dat is voor deze jongeren een unieke kans om van dichtbij kennis te maken met verschillende branches en het bedrijfsleven.

Keurslagerij Daamen, Van der Valk hotel, SVO vakopleiding food en komediant en programmamaker Mo Hersi, gingen je voor en zijn van grote betekenis geweest voor onze jongeren. Deze gastlessen en bedrijfsbezoeken zijn voor hen heel leerzaam, verruimen hun blik en dragen bij aan hun kijk op de toekomst.

We proberen de jongeren elke week een gastles aan te bieden. Daar kijken ze echt naar uit. Het blijft alleen een uitdaging om bedrijven te vinden die hier tijd voor vrij kunnen en willen maken. Daarom deze oproep.

Voel je hier iets voor of wil je meer informatie?

Mail jouw contactgegevens naar: ID.Eindhoven@combinatiejeugdzorg.nl. Wij nemen dan op korte termijn contact met je op voor een vrijblijvend gesprek. Wil je een gastles geven, dan bieden wij graag ondersteuning in de voorbereiding.