Combinatie Jeugdzorg zoekt gezinshuisouders voor locatie in buitengebied Kessel-Eik

Voor een nieuw te bouwen huis op 12.000 m2 grond in het buitengebied van Kessel-Eik in de gemeente Peel en Maas zoekt Combinatie Jeugdzorg een (echt)paar dat geïnteresseerd is in het gezinshuisouderschap. Omdat het huis nog gebouwd moet worden biedt dit de toekomstige bewoners een unieke kans om mee te denken over de invulling van deze locatie. Wat verwachten we van de bewoners?

  • Een van jullie is professioneel jeugdhulpverlener in het bezit van Mbo+ werk- en denkniveau; minimaal diploma mbo 4, richting sociaal agogisch.
  • Plaatsing van minimaal 3 en maximaal 4 kinderen in je gezin. Als gezinshuisouder woon je met je eigen gezinsleden én de bij jou geplaatste jeugdigen van 4 tot 18 jaar in dit nog te bouwen huis. Je zorgt 24/7 voor jeugdigen met complexe ontwikkeling- en/of opvoedingsvragen. Dit vraagt van jou een professionele kijk op opvoeding, waarbij afgestemd kan worden op de mogelijkheden van de jeugdigen. Als gezinshuisouder ben je onderdeel van een behandelteam. Bekijk de volledige vacaturebeschrijving via http://bit.ly/1LJddIU.
  • In het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.
  • Het zelfstandig beheren van het terrein in samenspraak met Combinatie Jeugdzorg.
  • Affiniteit met wonen in het buitengebied en onderhoud van het 12.000 m2 tellende terrein waarop het huis wordt gebouwd, waarbij je zelf kunt meedenken over de indeling en invulling hiervan.

Interesse? Neem dan contact op met mevrouw Kay Wilms via tel: 040 245 19 45.