Dankzij een gulle donateur heeft M. een laptop mogen ophalen bij een bedrijf!

De laptop van M. (18) is onlangs kapot gegaan. Deze heeft ze nodig voor school. We zijn op zoek naar een organisatie die voor haar een laptop kan regelen. Het zou ook super zijn als iemand haar kan helpen om de data van haar kapotte laptop over te zetten naar de nieuwe laptop. 

Haar verhaal

M. is een 18 jarig meisje dat in een netwerkpleeggezin woont. Haar laptop, die ze voor school nodig heeft, is kapot. De harde schijf blijkt niet meer te werken. Haar pleegouders kunnen een nieuwe laptop niet bekostigen en M. zelf heeft geen spaargeld. Door haar verleden is M. getraumatiseerd en depressief. Het lukt haar hierdoor niet om naast school een baantje te behouden. Op haar kapotte laptop staan allerlei gegevens. Mocht deze oproep leiden tot een vervangende laptop, dan zou het heel erg zijn als iemand haar kan helpen om haar gegevens op de nieuwe laptop te zetten. 🙂

Helpen?

Ben je of ken je een organisatie of persoon die M. hieraan kan helpen? Neem dan contact op met Meia Maathuis via zorgenvreters@combinatiejeugdzorg.nl.