Gelukt! Gordijnen gevonden voor M.

Dankzij het Goed in Eindhoven heeft M. kosteloos gordijnen ogen uitzoeken! Wij willen filiaalleider Rik en zijn team heel hartelijk danken voor het in vervulling laten gaan van de wens van M.

We waren op zoek naar een bedrijf dat gordijnen zou willen sponsoren voor M. Een Eritrese jongen van 20 jaar met zeer beperkte financiële middelen, die onlangs op zichzelf is gaan wonen.

 

Zijn verhaal

M. is een Eritrese jongen van 20 jaar. Hij wordt al een aantal jaar begeleid door Combinatie Jeugdzorg. M. is gevlucht uit Eritrea en is superhard aan het werk om te integreren in de Nederlandse samenleving. Hij gaat 3x per week naar school. Daarnaast doet hij 1x per week vrijwilligerswerk in een fietsenwinkel. Via een lening van de gemeente heeft M. de hoognodige tweedehandse spullen gekocht. Helaas was er geen geld meer voor gordijnen in de woonkamer en in zijn slaapkamer. Hij heeft daarom creatief met een soort folie e.e.a dichtgeplakt. Zijn wens is om zijn appartementje helemaal af te maken met gordijnen.

 

Ken je een organisatie of persoon, die M. hieraan kan helpen? Neem dan contact op met Meia Maathuis via zorgenvreters@combinatiejeugzorg.nl.

Om privacy redenen is M. niet de echte naam van de jongere en een eventuele foto niet zijn/haar beeltenis.