Voor N. is N. (19) woont op dit moment in een pleeggezin. Ze gaat binnenkort begeleid op zichzelf wonen. Deze woning wordt kaal opgeleverd. N. heeft het financieel niet breed en geen netwerk om op terug te vallen. Voor haar zijn we op zoek naar een (bouw)bedrijf dat haar kan helpen aan bijvoorbeeld een vloer en verf.  

Haar verhaal

N. (19 jaar) woont op dit moment in een pleeggezin. Ze is aangemeld voor zelfstandig (begeleid) wonen. Ze volgt een voltijd opleiding in de zorg. Als bijbaantje helpt ze in de zorg. N. heeft met haar minimale inkomen (studiefinanciering en bijbaantje) flink haar best gedaan om te sparen om straks haar woning in te richten en op te knappen. Het bedrag wat ze aan de kant heeft kunnen leggen is minimaal. De woningen worden vaak kaal opgeleverd. De kosten om de woning te schilderen en een vloer te leggen zijn vaak hoog. Via haar pleegouders heeft ze al wat 2e hands spullen voor in de woning gehad. Ze kan geen beroep doen op haar biologische ouders en heeft verder geen netwerk waar ze op terug kan vallen. Ze zou enorm geholpen zijn met een gift van een bouwmarkt/verfwinkel/vloerenspecialist (etc.) om haar woning op te kunnen knappen.

Helpen?

Ken je een organisatie of persoon, die N. hieraan kan helpen? Neem dan contact op met Meia Maathuis via zorgenvreters@combinatiejeugzorg.nl