Gevonden! Honkbalschoenen voor honkbaltalent R.

Wat een gulle gift! Eastrpro Sporting Goods in Hengelo reageerde superpositief op onze FB #zorgenvreters-oproep voor honkbalschoenen. Namens R. en onze organisatie willen wij Tim van www.eastpro.nl héél hartelijk danken voor dit geweldige cadeau! Wij wensen wij R. alvast een geweldig en succesvol toernooi toe. Aan het materiaal zal het in ieder geval niet liggen 😉

We zijn op zoek naar een bedrijf dat honkbalschoenen wil sponsoren voor R. een honkbaltalent van 16 jaar die mag meedoen aan het internationaal Baseball In Paradise toernooi in Aruba. R. heeft zeer beperkte financiële middelen en zou heel erg blij zijn met een paar nieuwe goede honkbalschoenen.

Zijn verhaal

R. is een jongen van 16 jaar, hij verblijft in een gezinshuis van Combinatie Jeugdzorg. R. is een getalenteerde honkballer. Zijn droom is een toekomst in Honkbal. Hij doet er dan ook alles aan om zich te ontwikkelen en te verbeteren om op een steeds hoger niveau te komen. Op basis van zijn honkbalcapaciteiten en inzet is hij geselecteerd voor een team bij een Baseball Academy. Zijn team mag namens Nederland meedoen het internationale Baseball In Paradise toernooi in Aruba begin oktober. Hieraan doen landen vanuit de hele wereld mee zoals Japan, Taiwan, USA, Australië en Europese landen.

Het is gelukt om zijn reis en verblijf te sponsoren met de hulp van 2 fondsen. Dat is al een fantastische wens die voor hem in vervulling gaat. Wat hij nog wel echt nodig heeft zijn nieuwe honkbalschoenen. Het zou geweldig zijn als we een organisatie kunnen vinden die hem hieraan kan helpen.

Helpen?

Ben je of ken je een persoon of organisatie die R. aan nieuwe honkbalschoenen wil helpen?  Neem dan contact op met Meia via zorgenvreters@combinatiejeugzorg.nl.