Combinatie Jeugdzorg biedt afwisselend vrijwilligerswerk waar ruimte is om je talenten en ervaringen te delen met anderen. Je kunt onder andere vluchtelingen helpen bij het leren van de Nederlandse taal, spelleider zijn, anderen laten genieten van je baktalent, knutsel- of klustechnieken delen, chauffeuren of samen met cliënten sportief bezig zijn.

Als vrijwilliger bij Combinatie Jeugdzorg kun je veel voor een ander betekenen. Het biedt je daarnaast de mogelijkheid om actief aan de slag te zijn, nieuwe ervaringen op te doen en om je persoonlijk te ontwikkelen. Maar bovenal is het vrijwilligerswerk vooral heel leuk om te doen!

Wanneer je als vrijwilliger bij de Combinatie aan de slag gaat, kun je er op rekenen dat we respectvol met je omgaan. We zorgen ervoor dat de omstandigheden waarbinnen je het vrijwilligerswerk doet, goed zijn. Je krijgt een persoonlijke begeleider die je op weg helpt en op wie je terug kunt vallen wanneer je vragen hebt of wanneer iets onverhoopt toch niet zo lekker loopt. Uiteraard wordt je inzet enorm gewaardeerd door onze medewerkers en de jongeren. Wil je meer weten over vrijwilligerswerk bij Combinatie jeugdzorg klik dan hier.

Vacatures
Wanneer je interesse hebt in vrijwilligerswerk bij Combinatie jeugdzorg, kun je reageren op een van onderstaande vacatures.

  • Fietsenmaker
  • Vervoer (chauffeur)
  • Groepsmaatje
  • Knutselmaatje
  • Kookmaatje
  • Vrijetijdsmaatje (denk aan een keertje wandelen of boodschappen doen)

Spreekt een van deze vrijwiligersfuncties jou aan? Wil je meer informatie? Neem dan contact op met de vrijwilligerscoördinator via 040 702 2181 of mail naar vrijwilligers@combinatiejeugdzorg.nl Je kan ook rechtstreeks reageren op de vrijwilligersvacature. Je krijgt altijd een reactie.

Wanneer je buiten dit aanbod graag iets wilt betekenen is het ook mogelijk om een open reactie sturen naar dit e-mailadres.