Bij ons is geen dag hetzelfde. Werken bij Combinatie Jeugdzorg vraagt wat van je. Je vak verstaan, flexibel zijn en tegen een stootje kunnen. Verantwoordelijkheid nemen en proactief zijn. Naast cliënten en pleegouders staan. Net als je collega’s voel je je aangesproken door onze kernwaarden: vertrouwen, verbinden, kracht, plezier en trots. Samen maken we het verschil door net een stapje meer te zetten.

We vragen heel wat van je, maar hebben ook iets te bieden. Een professionele werkomgeving met betrokken collega’s. De ruimte om zelfstandig te werken en ideeën in te brengen. Goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Jeugdzorg. We geloven in een leven lang leren en geven je daarom volop kansen om je te ontwikkelen. Ons scholingsprogramma biedt elk jaar korte cursussen en trainingen om je kennis en vaardigheden te verdiepen.

Heb je interesse om bij ons te komen werken? Vacatures vind je op onze website onder ‘vacatures’.
Je krijgt altijd een reactie.

Wat vinden medewerkers van onze organisatie?

Claudia Roeland is door het online secretaresse magazine SecretaresseNet uitgeroepen tot secretaresse van de maand. In deze rubriek vertelt Claudia enthousiast en lovend over haar baan als secretaresse bij onze organisatie. “Daar zijn we apetrots op”, aldus haar leidinggevende Helma van Dijk. Claudia, gefeliciteerd! Voor Claudia’s verhaal klik hier.