Heb je vragen, klachten of heb je advies nodig over de jeugdhulp die je ontvangt van Combinatie Jeugdzorg, dan kun je een onafhankelijke vertrouwenspersoon inschakelen. Dit loopt via Jeugdstem (voorheen AKJ). Zij zijn te bereiken via:

  • telefoonnummer: 088 555 1000
  • chatten via de website www.jeugdstem.nl

Zorgbelang Brabant

Jongeren en/of (pleeg)ouders van Combinatie Jeugdzorg die al worden ondersteund door een vertrouwenspersoon van Zorgbelang Brabant, kunnen deze persoon gewoon blijven bereiken via zijn/haar mobiele nummer. Larissa van de Kamp en Paul Reijnen van Zorgbelang Brabant zijn de vaste vertrouwenspersonen voor Combinatie Jeugdzorg. Larissa is te bereiken op 06 8390 7374, Paul is te bereiken op 06-5125 4116. Je kunt ook een bericht sturen via e-mail lvdkamp@zorgbelang-brabant.nl (Larissa) of preijnen@zorgbelang-brabant.nl (Paul). Kijk voor meer informatie op de website van Zorgbelang Brabant.

Heb je nog niet eerder contact gehad met Zorgbelang Brabant, dan is het de bedoeling dat je eerst contact opneemt met Jeugdstem. Jeugdstem werkt namelijk samen met Zorgbelang Brabant.