Wij zoeken een pleeggezin!

Combinatie Jeugdzorg zoekt pleeggezinnen die voor langere tijd de zorg voor een kind op zich willen nemen. Het gaat om kinderen in allerlei leeftijdscategorieën. Daarnaast willen we graag in contact komen met mensen die specifiek geïnteresseerd zijn in crisispleegzorg.

Je vindt hier een aantal anonieme profielen van kinderen. Uit privacyoverwegingen zijn dit niet de werkelijke namen en foto’s van de kinderen. Hun verhaal is wel echt! 

Pleeggezin gezocht in Cranendonck voor Lenn

Waar hij tijdelijk mag verblijven en eventueel kan opgroeien als dat nodig blijkt te zijn

Lenn (5) verblijft momenteel in een crisisgezin van Combinatie jeugdzorg. We zijn aan het onderzoeken of hij op termijn weer thuis kan wonen. Omdat een crisispleeggezin bedoeld is voor noodopvang, zijn we dringend op zoek naar een pleeggezin in de regio Cranendonck waar Lenn mag blijven tot het onderzoek is afgerond óf langdurig mag verblijven als het onderzoek uitwijst dat hij niet terug naar huis kan.

Wat voor gezinnen zoeken we?

Ze zoeken een stabiel, warm en liefdevol pleeggezin in de regio Cranendonck. Een gezin waar hij kan groeien en zich kan ontwikkelen, dat hem structuur en voorspelbaarheid biedt, maar ook de zorg en aandacht geeft die hij verdient. Lenn zou het leuk vinden om bij een gezin te verblijven waar ook andere kinderen wonen. Het is belangrijk dat het pleeggezin openstaat voor contact met zijn familie.

Ben je of ken je het pleeggezin voor Lenn?

Spreekt het profiel van Lenn jou aan? Of ken je mensen waarvan je denkt dat zij hen een passende plek kunnen bieden? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Marij, telefonisch via 040 245 19 45 of per e-mail kgw@combinatiejeugdzorg.nl.

De moeder van Lenn heeft toestemming gegeven om deze oproep te plaatsen. I.v.m. privacy is zijn naam gefingeerd en is de foto een stockfoto. Zijn verhaal is wel echt.

Weekend- vakantiepleeggezin voor Bas en Emma (regio Eindhoven)

Voor Bas en Emma hebben we een pleeggezin gevonden. Iedereen hartelijk dank voor het delen.