Wij zoeken een pleeggezin!

Combinatie Jeugdzorg zoekt pleeggezinnen die voor langere tijd de zorg voor een kind op zich willen nemen. Het gaat om kinderen in allerlei leeftijdscategorieën. Daarnaast willen we graag in contact komen met mensen die specifiek geïnteresseerd zijn in crisispleegzorg.

Je vindt hier een aantal anonieme profielen van kinderen. Uit privacyoverwegingen zijn dit niet de werkelijke namen en foto’s van de kinderen. Hun verhaal is wel echt! 

 Gevonden! Weekend-/ vakantiepleeggezin voor Jaap (Veldhoven)

Voor Jaap hebben we een gezin gevonden via een reactie op zijn profiel op FB. Iedereen heel hartelijk dank voor delen.

 

Weekend- vakantiepleeggezin voor Bas en Emma (regio Eindhoven)

Bas (6) en Emma (4) wonen bij hun moeder in Eindhoven. Bas gaat 5 dagen in de week naar het MKD en Emma zit in groep 1 van de basisschool. Hun moeder kampt met psychische problemen. Ze staat alleen voor de opvoeding en heeft geen netwerk waar ze op terug kan vallen. Om dit gezin structureel te ondersteunen en om moeder te verlichten in de opvoeding zijn we dringend op zoek naar een weekend-/vakantiepleeggezin in Eindhoven waar Bas en Emma 1 á 2 keer in de maand een weekend mogen logeren en in overleg tijdens de vakanties. De moeder van Bas en Emma is afhankelijk van fiets en/of OV. Daarom zoeken we een gezin dat makkelijk bereikbaar is met het OV.

Wil je iets voor Bas en Emma betekenen neem dan contact op met Rowena via KGW@combinatiejeugdzorg.nl