Wij zoeken een pleeggezin!

Combinatie Jeugdzorg zoekt pleeggezinnen die voor langere tijd de zorg voor een kind op zich willen nemen. Het gaat om kinderen in allerlei leeftijdscategorieën. Daarnaast willen we graag in contact komen met mensen die specifiek geïnteresseerd zijn in crisispleegzorg.

Je vindt hier een aantal anonieme profielen van kinderen. Uit privacyoverwegingen zijn dit niet de werkelijke namen en foto’s van de kinderen. Hun verhaal is wel echt! 

 Weekend-/ vakantiepleeggezin gezocht voor Jaap (Veldhoven)

Jaap woont bij zijn vader in Veldhoven. Zijn moeder is plotseling overleden waardoor ze met zijn tweetjes achterbleven. Het gezin heeft een klein netwerk en Jaap is veel op zijn vader aangewezen. Ze hebben een goede band samen maar Jaap zou het fijn vinden om af en toe deel uit te maken van een gezinsleven met broertjes en zusjes om mee te spelen. Daarom zijn we op zoek naar een leuk weekend-/vakantiepleeggezin in Veldhoven waar hij een keer per maand mag logeren.

Jaap (12) is een lieve, zorgzame maar onzekere jongen die het graag goed wil doen voor iedereen. Hij heeft veel volwassen zaken meegekregen in zijn jonge leven en zoekt nu een plek waar hij kind kan zijn en met andere kinderen kan spelen. Hij houdt van dieren en het circus. Ook houdt hij van Nerf gevechten en BMX rijden.

Wil je iets voor Jaap betekenen neem dan contact op met Rowena via KGW@combinatiejeugdzorg.nl

(Weekend-/ vakantie) pleeggezin gezocht voor Tim (Eindhoven)

Naar aanleiding van de reacties die we ontvangen hebben op het profiel van Tim is er een gezin dat serieus interesse heeft om iets voor hem te kunnen betekenen. Momenteel onderzoeken we of dat gezin een goede match is voor Tim.

  Tim (11) woont bij zijn moeder in Eindhoven. Met zijn vader heeft hij geen contact. Tims moeder heeft MS. Daarom zijn we dringend op zoek naar weekend-/vakantie pleeggezin waar hij om het weekend kan verblijven en mocht het uiteindelijk nodig zijn, kan opgroeien. Het is belangrijk dat het gezin een band op wil bouwen met zowel Tim als zijn moeder zodat zij met hen meegroeien.

Tim is een lieve, fantasierijke jongen. Hij houdt van gamen, documentaires kijken en spelletjes spelen. Tim is gediagnosticeerd met (klassiek) autisme en heeft veel behoefte aan structuur en duidelijkheid. Hij zit op dit moment op speciaal basisonderwijs. Tim heeft diabetes type 1 en is insuline afhankelijk.

Wil je iets voor Tim betekenen neem dan contact op met Rowena via KGW@combinatiejeugdzorg.nl

Weekend-/vakantiepleeggezin voor Mark (Eindhoven)

Mark (9) woont al zijn hele leven bij zijn oma Eindhoven. Zijn oma werkt in de zorg en heeft 2 keer maand weekenddienst. Vanwege het ontbreken van een sociaal netwerk heeft zijn oma structurele ondersteuning nodig. Daarom zijn we dringend op zoek naar een stabiel en liefdevol gezin in de regio Eindhoven waar Mark 2x per maand mag logeren.

Mark is een nieuwsgierige, belangstellende en rustige jongen. Hij zit in groep 5 van regulier onderwijs en is goed in lezen. Hij speelt graag samen met andere kinderen maar kan zich ook alleen vermaken. Hij is gek op zwemmen, voetballen en speelt graag op de PlayStation. Hij heeft een brede interesse en wil graag weten hoe dingen in elkaar zitten. Mark laat niet altijd zien wat hij denkt en voelt. Als je dat wilt weten dan moet daar naar gevraagd worden.

Wil je iets voor Mark betekenen neem dan contact op met Rowena via KGW@combinatiejeugdzorg.nl