Wij zoeken een pleeggezin!

Combinatie Jeugdzorg zoekt pleeggezinnen die voor langere tijd de zorg voor een kind op zich willen nemen. Het gaat om kinderen in allerlei leeftijdscategorieën. Daarnaast willen we graag in contact komen met mensen die specifiek geïnteresseerd zijn in crisispleegzorg.

Je vindt hieronder een aantal anonieme profielen van kinderen. Uit privacyoverwegingen zijn dit niet de werkelijke namen en foto’s van de kinderen. Hun verhalen zijn wel echt! 

Meer informatie over pleegzorg vind je op https://pleegzorg.combinatiejeugdzorg.nl Daar kun je ook een informatiepakket aanvragen en je aanmelden voor een van de informatieavonden over pleegzorg die wij maandelijks organiseren.

Pleeggezin gezocht voor Mathijs waar hij mag opgroeien

Voor Mathijs hebben we een passende plek gevonden.

Pleeggezin gezocht voor Mila waar zij mag opgroeien

Voor Mila hebben we een passende plek gevonden

Eva zoekt een pleeggezin waar zij zichzelf mag zijn

Eva (16) woont samen met haar zusje en broertje bij haar ouders in de Kempen. Haar ouders zijn structureel overbelast door hun eigen problemen, waardoor ze Eva niet kunnen bieden wat ze nodig heeft. Eva is zich hiervan bewust en heeft in overleg met haar ouders aangegeven dat ze in een pleeggezin wil opgroeien. Dit vinden haar ouders heel moeilijk maar ze staan achter de wens van hun dochter. Ze zijn erg betrokken en willen met het toekomstig pleeggezin graag samenwerken. 

Eva is een intelligente, zachtaardige, ruimdenkende tiener op zoek naar haar eigen identiteit en seksuele geaardheid. Ze zit op de Havo. Eva heeft een vorm van autisme waardoor ze moeite heeft om zich te concentreren en prikkels te verwerken. Ze is gek op dieren, schrijft fictie en gamet graag.

Wat voor gezin zoekt Eva?
Eva zoekt een pleeggezin in regio de Kempen (of Eindhoven) waar ze zich kan ontplooien,  ontdekken en vooral zichzelf kan zijn. Eva staat open voor alle soorten gezinnen ongeacht de samenstelling. Ze vindt het belangrijk dat het gezin haar rust en stabiliteit biedt en haar begeleidt richting zelfstandigheid.  

Ben of ken jij het pleeggezin voor Eva?
Spreekt het profiel van Eva je aan? Of ken je mensen waarvan je denkt dat ze haar een passende plek kunnen geven? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Marieke van Combinatie Jeugdzorg, telefonisch via 040 702 2407 of per e-mail: kgw@combinatiejeugdzorg.nl