Wij zoeken een pleeggezin!

Combinatie Jeugdzorg zoekt pleeggezinnen die voor langere tijd de zorg voor een kind op zich willen nemen. Het gaat om kinderen in allerlei leeftijdscategorieën. Daarnaast willen we graag in contact komen met mensen die specifiek geïnteresseerd zijn in crisispleegzorg.

Je vindt hier een aantal anonieme profielen van kinderen. Uit privacyoverwegingen zijn dit niet de werkelijke namen en foto’s van de kinderen. Hun verhaal is wel echt! 

Pleeggezin voor Lara (14) waar zij op mag groeien

Lara* (14) is een vrolijke meid met ADHD. Ze zit in leerjaar 2 van de mavo en gaat graag naar school. Lara zit bij de scouting en is dol op huisdieren. Ze vindt het leuk om te helpen met koken en geniet van individuele aandacht. Haar vrijetijd besteedt ze graag aan diamond painting, foto’s maken en gamen.

Wat voor gezin zoeken we?
Voor Lara zijn we op zoek naar een stabiel, warm en liefdevol pleeggezin in regio Eindhoven of Son en Breugel waar ze mag opgroeien. Een gezin dat structuur aanbrengt in haar dagritme en zelfverzorging en haar de aandacht geeft die ze verdient. Lara geeft aan dat ze het leuk vindt als het gezin huisdieren heeft. Een gezin zonder (thuiswonende) kinderen heeft haar voorkeur. Of een gezin met kinderen die jonger zijn dan 12 jaar. Het is belangrijk dat het gezin openstaat voor contact met haar zusje en ouders.

Ben jij of ken je het pleeggezin voor Lara?
Spreekt het profiel van Lara je aan? Of ken je mensen waarvan je denkt dat ze haar een passende plek kunnen bieden? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Rowena Combinatie Jeugdzorg via 040 245 19 45 of per e-mail kgw@combinatiejeugdzorg.nl.

* Om privacy redenen zijn de naam en de foto van dit meisje niet haar echte naam en beeltenis. Lara en haar ouders hebben toestemming gegeven om deze oproep te plaatsen.

 

Weekend- vakantiepleeggezin voor Bas en Emma (regio Eindhoven)

Voor Bas en Emma hebben we een pleeggezin gevonden. Iedereen hartelijk dank voor het delen.