Wij zoeken een pleeggezin!

Combinatie Jeugdzorg zoekt pleeggezinnen die voor langere tijd de zorg voor een kind op zich willen nemen. Het gaat om kinderen in allerlei leeftijdscategorieën. Daarnaast willen we graag in contact komen met mensen die specifiek geïnteresseerd zijn in crisispleegzorg.

Je vindt hier een aantal anonieme profielen van kinderen. Uit privacyoverwegingen zijn dit niet de werkelijke namen en foto’s van de kinderen. Hun verhaal is wel echt! 

 Weekend-/ vakantiepleeggezin gezocht voor Jaap (Veldhoven)

Jaap woont bij zijn vader in Veldhoven. Zijn moeder is plotseling overleden waardoor ze met zijn tweetjes achterbleven. Het gezin heeft een klein netwerk en Jaap is veel op zijn vader aangewezen. Ze hebben een goede band samen maar Jaap zou het fijn vinden om af en toe deel uit te maken van een gezinsleven met broertjes en zusjes om mee te spelen. Daarom zijn we op zoek naar een leuk weekend-/vakantiepleeggezin in Veldhoven waar hij een keer per maand mag logeren.

Jaap (12) is een lieve, zorgzame maar onzekere jongen die het graag goed wil doen voor iedereen. Hij heeft veel volwassen zaken meegekregen in zijn jonge leven en zoekt nu een plek waar hij kind kan zijn en met andere kinderen kan spelen. Hij houdt van dieren en het circus. Ook houdt hij van Nerf gevechten en BMX rijden.

Wil je iets voor Jaap betekenen neem dan contact op met Rowena via KGW@combinatiejeugdzorg.nl