Wij zoeken een pleeggezin!

Combinatie Jeugdzorg zoekt pleeggezinnen die voor langere tijd de zorg voor een kind op zich willen nemen. Het gaat om kinderen in allerlei leeftijdscategorieën. Daarnaast willen we graag in contact komen met mensen die specifiek geïnteresseerd zijn in crisispleegzorg.

Je vindt hier een aantal anonieme profielen van kinderen. Uit privacyoverwegingen zijn dit niet de werkelijke namen en foto’s van de kinderen. Hun verhaal is wel echt!

 

(Weekend/vakantie)pleeggezin gezocht voor Anna en Daan

fotos-anna-en-daan De vader van Anna (13) en Daan (11) is ernstig ziek. Het is nog onduidelijk hoe zijn prognose eruit ziet. Om ervoor te zorgen dat zijn kinderen op een bepaald moment worden opgevangen zijn we dringend op zoek naar een weekend-/vakantiepleeggezin. Een gezin waar de kinderen in de weekenden alvast een band kunnen opbouwen met hun pleegouders. En als dat nodig blijkt te zijn, ook bij deze pleegouders kunnen gaan wonen. Anna en Daan willen samen in Eindhoven blijven wonen. Een gezin met andere kinderen lijkt hun superleuk.

Anna is echt meisje-meisje. Sociaal, zorgzaam en zeer zelfstandig. Zij is dit schooljaar begonnen op het Eckart College (havo).

Daan is een lieve, sociale en sportieve jongen die uitblinkt in voetbal. Daan gaat naar speciaal onderwijs. Hij heeft voor alles iets meer tijd nodig.

Wil je iets voor Anna en Daan betekenen neem dan contact op met Claudia via KGW@combinatiejeugdzorg.nl

(Weekend-/ vakantie) pleeggezin gezocht voor Tim 

  Tim (11) woont bij zijn moeder in Eindhoven. Met zijn vader heeft hij geen contact. Tims moeder heeft MS. Daarom zijn we dringend op zoek naar weekend-/vakantie pleeggezin waar hij om het weekend kan verblijven en mocht het uiteindelijk nodig zijn, kan opgroeien. Het is belangrijk dat het gezin een band op wil bouwen met zowel Tim als zijn moeder zodat zij met hen meegroeien.

Tim is een lieve, fantasierijke jongen. Hij houdt van gamen, documentaires kijken en spelletjes spelen. Tim is gediagnosticeerd met (klassiek) autisme en heeft veel behoefte aan structuur en duidelijkheid. Hij zit op dit moment op speciaal basisonderwijs. Tim heeft diabetes type 1 en is insuline afhankelijk.

Wil je iets voor Tim betekenen neem dan contact op met Rowena via KGW@combinatiejeugdzorg.nl