Wij zoeken een pleeggezin!

Combinatie Jeugdzorg zoekt pleeggezinnen die voor langere tijd de zorg voor een kind op zich willen nemen. Het gaat om kinderen in allerlei leeftijdscategorieën. Daarnaast willen we graag in contact komen met mensen die specifiek geïnteresseerd zijn in crisispleegzorg.

Je vindt hier een aantal anonieme profielen van kinderen. Uit privacyoverwegingen zijn dit niet de werkelijke namen en foto’s van de kinderen. Hun verhaal is wel echt! 

Weekend- vakantiepleeggezin voor Lana (regio Eindhoven)

Lana (16) woont samen met haar vader, broertje en zusje in Eindhoven. Haar vader staat alleen voor de opvoeding en heeft geen sociaal netwerk waar hij op terug kan vallen. Hij probeert alle zeilen bij te zetten maar is momenteel zwaar overbelast. Om zowel vader als de kinderen hierin te ondersteunen is in onderling overleg besloten om weekend-/vakantie pleegzorg in te zetten. Voor Lana zijn we daarom op zoek naar een weekend-/vakantiepleeggezin in de omgeving van Eindhoven waar ze een tot twee keer in de maand een weekend mag logeren en in overleg tijdens de vakanties.

Lana is een vrolijke creatieve tienermeid met een levendige fantasie. Ze is dol op dieren, houdt van schrijven, tekenen en koken. Ze is muzikaal, zingt en speelt graag gitaar. Op school doet ze het heel goed en ze heeft in het weekend een bijbaantje. Lana is sociaal en enthousiast. Haar zeer levendige fantasie kan haar overnemen. Ze heeft het nodig dat ze zich af en toe terug kan trekken en is dan gebaat bij rust.

Help je mee zoeken? Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Rowena via kgw@combinatiejeugdzorg.nl

Weekend- vakantiepleeggezin voor Bas en Emma (regio Eindhoven)

Voor Bas en Emma hebben we een pleeggezin gevonden. Iedereen hartelijk dank voor het delen.