Wij zoeken een pleeggezin!

Combinatie Jeugdzorg zoekt pleeggezinnen die voor langere tijd de zorg voor een kind op zich willen nemen. Het gaat om kinderen in allerlei leeftijdscategorieën. Daarnaast willen we graag in contact komen met mensen die specifiek geïnteresseerd zijn in crisispleegzorg.

Je vindt hier een aantal anonieme profielen van kinderen. Uit privacyoverwegingen zijn dit niet de werkelijke namen en foto’s van de kinderen. Hun verhaal is wel echt! 

Weekend- vakantiepleeggezin voor Mark (regio Helmond)

Mark woont bij zijn moeder in Helmond. Hij is gediagnosticeerd met PDD-NOS en volgt speciaal onderwijs. Zijn moeder staat alleen voor de opvoeding en kampt met lichamelijke problemen. Vanwege het ontbreken van een sociaal netwerk heeft zijn moeder structurele ondersteuning nodig. Daarom zijn we dringend op zoek naar een weekend-/vakantiepleeggezin in de regio Helmond waar hij een keer in de maand een weekend mag logeren en in overleg tijdens de vakanties.

Mark (15) vindt het leuk om te koken of te bakken en om gezelschapspelletjes te spelen zoals Monopoly. Hij voetbalt en speelt op zaterdag vaak een wedstrijd. Hij is gevoelig voor prikkels en houdt niet van onverwachte aanrakingen. Mark is moslim, maar niet praktiserend.

Help je mee zoeken? Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Marij via kgw@combinatiejeugdzorg.nl

Weekend- vakantiepleeggezin voor Bas en Emma (regio Eindhoven)

Voor Bas en Emma hebben we een pleeggezin gevonden. Iedereen hartelijk dank voor het delen.