Soms heb je extra ondersteuning nodig om jezelf goed te kunnen ontwikkelen. Het lukt je ouders niet om dat helemaal alleen te doen. Combinatie Jeugdzorg kan dan helpen met dagbehandeling. Je woont thuis en gaat een paar uur per dag naar een dagbehandelingscentrum. Eventueel combineer je dat met school of werk. De dagbehandeling bestaat uit groepsactiviteiten, trainingen en individuele begeleiding door een mentor. We werken nauw samen met je ouders, andere mensen uit je omgeving, school of werk. Het doel van de dagbehandeling is om zo snel mogelijk weer samen met je ouders verder te kunnen.

Bij Combinatie Jeugdzorg bestaan de volgende vormen van dagbehandeling:

MKD: Multidisciplinaire kinderdagbehandeling

Het MKD is bedoeld voor kinderen van 2 tot 7 jaar. Wij behandelen de kinderen thuis, in het MKD en eventueel op school, in het kinderdagverblijf of op de peuterspeelzaal.
Meer weten? Klik hier.

Ervaringsverhalen

 

Boddaertcentrum

Boddaert is een naschoolse dagbehandeling voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Wij kunnen deze hulp geven als je ontwikkeling niet goed verloopt en je ook problemen met je ouders of op school hebt.
Meer weten? Klik hier.

Wil je een rondleiding op een van onze Boddaert-locaties? Kijk dan onderaan deze pagina naar de selfmade filmpjes van Boddaert Helmond en Boddaert Eindhoven (groep Toppers).

Intensieve Dagbehandeling

Intensieve Dagbehandeling is een deeltijdbehandeling voor jongeren tussen 12 en 18 jaar die zich hierin herkennen: je loopt op verschillende gebieden in je leven vast, bijvoorbeeld thuis, op school (als je nog op school zit) en in je vrije tijd. Je hebt het gevoel dat je niet meer vooruit komt en je botst steeds vaker met mensen in je omgeving.
Intensieve Dagbehandeling richt zich op jou en je ouders. Er zijn veel groepsactiviteiten, maar ook individuele gesprekken en op jou afgestemde trainingen. We kijken vooral naar wat je goed kunt en wat wél lukt. Samen werken we aan je zelfvertrouwen, zodat je aan je toekomst kunt gaan bouwen.
Meer weten? Klik hier.

Lees het ervaringsverhaal van Britt (16)