Investeren in de toekomst van jongeren

Welkom en fijn dat je onze Zorgenvreterpagina bezoekt. Met de ‘Zorgenvreters*’ willen we bedrijven interesseren om op een manier iets te willen betekenen voor en bijdragen aan de toekomst en het leefgeluk van kwetsbare jongeren bij ons in zorg. Hieronder vind je actuele vragen, wensen en dromen van jongeren. Dit kunnen artikelen zijn zoals een speciale laptop voor een opleiding, een fiets om naar school te kunnen, iets voor de uitzet om op zichzelf te wonen. Maar ook diensten. Zoals een snuffelstage bij een bedrijf om te kijken of dat iets is dat past. Staat er iets tussen waar jij een jongere mee kan helpen? Neem dan contact met onze op via zorgenvreters@combinatiejeugdzorg.nl.

Vragen, dromen en wensen van jongeren

Club van Zorgenvreters

Wil je als bedrijf iets voor deze kwetsbare doelgroep betekenen dan maken wij je graag lid van de Club van Zorgenvreters. Een club die bestaat uit maatschappelijk betrokken ondernemers die eenmalig of misschien wel vaker een vraag, wens of droom van een jongeren in vervulling laten gaan. Dit is een nieuw initiatief wat gedurende het jaar verder vorm krijgt. Meer informatie over dit vrijblijvende lidmaatschap lees je op Club van zorgenvreters.

Wil jij iets voor een jongere betekenen?

Zie je een item staan waar je meer informatie over wilt? Of wil je iets faciliteren of sponsoren? Neem dan contact op met Meia Maathuis via 06 1878 0303 of mail naar zorgenvreters@combinatiejeugdzorg.nl
* De Zorgenvreter (ook wel bekend als Zorgenvriendje) is een bestaande knuffel met het idee erachter dat kinderen hun angsten en zorgen kunnen opschrijven om die vervolgens in de mond van hun Zorgenvreter te stoppen. Het probleem is dan niet opgelost maar het is wel de eerste stap naar een oplossing. Het poppetje staat bij ons symbool voor; jongeren willen helpen, investeren in hun toekomst, om zo bepaalde zorgen daarover te verminderen en de jongeren perspectief te bieden.
EV SSL Certificate