Weekend-/vakantiepleeggezin gezocht voor Mark

Mark woont al zijn hele leven bij zijn oma Eindhoven. Zijn oma werkt in de zorg en heeft 2 keer maand weekenddienst. Vanwege het ontbreken van een sociaal netwerk heeft zijn oma structurele ondersteuning nodig. Daarom zijn we dringend op zoek naar een stabiel en liefdevol gezin waar Mark 2x per maand mag logeren.

Mark (9) is een rustige jongen. Bij nieuwe situaties kijkt hij graag de kat uit de boom en heeft even tijd nodig om te wennen. Mark zit in groep 5 van regulier onderwijs en is goed in lezen. Hij speelt graag samen met andere kinderen maar kan zich ook alleen vermaken. Hij is gek op zwemmen en heeft zijn A, B en C diploma gehaald. Hij houdt van voetballen en speelt graag op de PlayStation. Ook naar het bos gaan vindt hij leuk. Mark is nieuwgierig/ belangstellend en kan veel vragen stellen. Hij heeft een brede interesse en wil graag weten hoe dingen in elkaar zitten. Mark laat niet altijd zien wat hij denkt en voelt. Als je dat wilt weten dan moet daar naar gevraagd worden.

Wat voor gezin zoeken we?

We zijn op zoek naar een pleeggezin het liefst in de omgeving van Eindhoven waar hij twee weekenden per maand mag logeren. Pleegouders die duidelijk en voorspelbaar zijn. Voorkeur heeft een gezin met kinderen, twee mannen of oudere mensen die een soort opa en oma voor hem kunnen zijn. Gezien het ontbreken van een vaderfiguur zou het fijn zijn als er een man in het gezin aanwezig is.

Ben je of ken je het pleeggezin voor Mark?

Spreekt het profiel van Mark jou aan? Of ken je mensen waarvan je denkt dat zij hem een passende plek kunnen bieden? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Rowena van Combinatie Jeugdzorg, telefonisch via 040 245 19 45 of per e-mail kgw@combinatiejeugdzorg.nl.

De oma van Mark en Mark zelf hebben toestemming gegeven om deze oproep te plaatsen. I.v.m. privacy is ‘Mark’ niet zijn echte naam en de foto niet zijn beeltenis. Zijn verhaal is wel echt.