Goede besteding van de vakantietijd!

SKJ geregistreerde professionals opgelet. Heb je geen concrete plannen voor de zomervakantie? Volg dan deze zomer de training ‘Beroepscode, richtlijnen en tuchtrecht’ via het expertisecentrum Beroepsontwikkeling van Combinatie Jeugdzorg. Dit kan zowel op individuele inschrijving als in-company. De training is geaccrediteerd met 23 punten door het SKJ.

Data en tarief

Combinatie Jeugdzorg biedt de 2-daagse training Beroepscode, werken met richtlijnen en tuchtrecht aan op:

  • maandag 13 en maandag 27 juli 2020
  • maximaal 16 deelnemers

De training kost € 411,- (inclusief trainingsmateriaal en lunch)

In-company is ook mogelijk op:

  • woensdag 8 en woensdag 22 juli 2020
  • donderdag 20 augustus en donderdag 3 september 2020

De training kost € 3.040,- (gebaseerd op 16 deelnemers, exclusief trainingsmateriaal)

Veiligheid

We kunnen niet in de toekomst kijken. Daarom zijn de trainingsdata i.v.m. de corona-ontwikkelingen onder voorbehoud. Veiligheid (van deelnemers en trainers) staat bij ons voorop. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM. De deelnemers worden nadrukkelijk gevraagd om verantwoordelijkheid te nemen ten aanzien van hun eigen gezondheid en om bij de geringste klachten (verkoudheid/griep/corona) niet deel te nemen aan de training. Dit geldt natuurlijk ook voor onze trainers. Wij zorgen voor een grote trainingsruimte die geventileerd kan worden, waarbij alle aanwezigen minimaal 1,5 meter uit elkaar kunnen zitten.

Meer informatie en aanmelden

Wil je deze training volgen? Meld je dan aan via dit formulier.

Voor meer informatie over deze training kun je contact opnemen met het expertisecentrum Beroepsontwikkeling voor jeugd- en gezinsprofessionals van Combinatie Jeugdzorg. Zij helpen je graag verder. Telefonisch via 040 702 2982 of per e-mail expertisecentrum@combinatiejeugdzorg.nl.