Van woensdag 30 oktober tot en met woensdag 6 november is het de 5e editie van de Week van de Pleegzorg. Het doel is om de aandacht te vestigen op het belang van pleegzorg en het tekort aan pleegouders in ons land. In deze week worden uiteenlopende activiteiten georganiseerd door alle regionale pleegzorgaanbieders. Combinatie Jeugdzorg doet hier natuurlijk aan mee, onder andere met de Pleegzorgcarrousel. Hiervoor nodigen wij u graag uit!

Exclusief voor gemeenten

Deze Pleegzorgcarrousel is exclusief voor wethouders, beleidsmedewerkers, teamleiders en gedragswetenschappers werkzaam bij gemeenten in Zuidoost-Brabant. Zo kunt u op een interactieve manier ontdekken wat pleegzorg inhoudt en wat er allemaal bij komt kijken. De carrousel vindt plaats op vrijdag 1 november van 09.00 tot 11.30 uur bij Combinatie Jeugdzorg, Nuenenseweg 4 in Eindhoven.

Pleegzorgcarrousel

Aspirant pleegouders van Combinatie Jeugdzorg doorlopen bij ons een gedegen voorbereiding en screening. Het bezoeken van de Pleegzorgcarrousel met hun kinderen en familie/netwerk is onderdeel hiervan. In verschillende gespreksrondes maken zij kennis met allerlei spelers in het ‘pleegzorgveld’ en met alle vormen en soorten pleegzorg. Op deze manier krijgen de mensen die nauw betrokken zijn bij aspirant pleegouders een beeld van pleegzorg in de praktijk.

Aanmelden

Interessant? Kruip dan in de huid van een aspirant pleegouder en laat je meevoeren in de carrousel van pleegzorg door je eenvoudig aan te melden via dit formulier.

Meer informatie

Neem contact op met Pleegzorg via 040 245 1945 en vraag naar Evelyn Nieuwenhuis. Of stuur een e-mail naar pleegzorg@combinatiejeugdzorg.nl.

Hartelijke groeten,
Lynda Gelderland
manager Pleegzorg

Combinatie Jeugdzorg
Nuenenseweg 4, 5631 KB Eindhoven