Tarik (15) verblijft op een behandelgroep. Hij is met een begeleider gaan vissen. Dit vond hij zijn mooiste dag ooit

Dag- en nachtbehandeling

Tarik_doc grootHet was mijn mooiste middag ooit. Dat heb ik ook op een briefje geschreven en in Tom’s hand geduwd. Daarna ben ik hard weggerend want ik hoef er niet over te praten. Ik weet best wel dat ik vaak en gauw boos ben en dat ik dan soms de hele groep op zijn kop zet. Want als ik ga schreeuwen gaan andere kinderen vaak ook raar doen en dan is het heel ongezellig op de groep.

Woensdagmiddag zei Tom tegen mij: ‘Kom, we gaan vissen’ en dat hebben we toen gedaan. Eerst hebben we in het dorp aas gekocht. Tom vroeg wat voor soort aas we zouden gebruiken want er zijn heel veel soorten. Ik kon niet zo goed kiezen en toen hebben we wel drie soorten gekocht! Daarna hebben we zeker drie uur aan het water gezeten en samen naar de dobber gekeken. Ik wilde heel graag iets vangen maar dat is niet gelukt. Toch was het mijn mooiste middag ooit.

Tarik, 15 jaar

Om privacyredenen zijn de gebruikte naam en afbeelding niet de echte naam en beeltenis van deze jongen