Beste raadsleden, burgerraadsleden, commissieleden,

Zoals u weet zijn gemeenten en jeugdhulpaanbieders samen verantwoordelijk voor het bieden van passende hulp aan kinderen, jongeren en hun gezinnen. Een heldere opgave. Maar door de complexiteit van het systeem en de financiële tekorten in het sociale domein waar veel gemeenten mee te kampen hebben, geen gemakkelijke opgave. Een ingewikkeld domein met grote verantwoordelijkheid voor gemeenteraden. Voor het uitvoeren van deze opgave en het dragen van de verantwoordelijkheid hebben we elkaar nodig. Daarom vinden wij het belangrijk om elkaar te kennen, te weten wat er speelt in uw gemeente en samen voor oplossingen te zorgen.

Combinatie Jeugdzorg is een jeugdhulpaanbieder in uw regio. We bieden een grote diversiteit aan jeugdhulp. We gaan graag met u in gesprek om te horen welke problemen en uitdagingen u ervaart binnen uw gemeente en hoe wij hierbij kunnen helpen.

Eind maart ontvangt u een definitieve uitnodiging met programma. Heeft uw gemeenteraad specifieke onderwerpen of vragen die u graag in het programma terugziet? Stuur een mail of neem telefonisch contact op met: Bernadet Engels, bestuurssecretaris via b.engels@combinatiejeugdzorg.nl of telefonisch via 040 245 1945.

Wat?In gesprek met Combinatie Jeugdzorg – bijeenkomst voor raadsleden gemeenten in Zuidoost- en Noordoost-Brabant

Wanneer? woensdag 24 april 2019

Hoe laat? van 19.00 tot 21.00 uur

Waar? Combinatie Jeugdzorg, Nuenenseweg 4 in Eindhoven

Wij hopen op een goede opkomst en een inspirerende en productieve ontmoeting en uitwisseling.

Met vriendelijke groet,

Gerda Huijbregts
bestuurder Combinatie Jeugdzorg