In de Week van Zorg & Welzijn zijn we op zoek naar jou!

De nationale Week van Zorg en Welzijn vindt plaats van 13 t/m 18 maart 2017. In dit kader willen we aandacht vragen voor het tekort aan gezinshuisouders en de mogelijkheden om je als vrijwilliger in te zetten voor kinderen en jongeren in jeugdhulp.

Als gezinshuisouder ben je in dienst van Combinatie Jeugdzorg. Je werkt én woont met je partner, eventuele kinderen én de bij jou geplaatste jeugdigen van 4 tot 18 jaar in je eigen huis. Als gezinshuisouder zorg je 24/7 voor jeugdigen met complexe ontwikkeling- en/of opvoedingsvragen en maak je onderdeel uit van het behandelteam. Ben je in het bezit van een Sociaal Agogisch mbo-4 diploma? En ben je bereid om je huis open te stellen om professionele hulp te bieden aan onze jeugdigen? Bekijk dan de vacature op onze website.

Als vrijwilliger bij Combinatie Jeugdzorg bieden we jou een zinvolle besteding van je tijd, goede begeleiding, fijne samenwerking en een onkostenvergoeding. We vragen van je dat je affiniteit hebt met de jeugdhulpverlening, dat je zelfstandig kunt werken en initiatief durft te nemen. Samen bekijken we op welke plek je binnen Combinatie Jeugdzorg het beste tot je recht komt. Meer informatie vind je in de vacature op onze website.