• Huidig gebruik 040-nummers

  Om bereikbaarheid en achtervang (door de telefoniste) op jouw persoonlijk nummer te kunnen garanderen is er aan iedere gebruiker met een mobiel een 040 nummer verstrekt. Wanneer jij het gesprek mist of niet kunt aannemen dan wordt het gesprek opgenomen door de telefoniste.


 • Voicemail

  Momenteel is de voicemail functie uitgeschakeld op mobiele toestellen. In de nieuwe versie van MiCollab is het mogelijk deze functie beschikbaar te stellen op jouw mobiel. De beller krijgt wanneer jij niet opneemt dan twee keuzes: 1) naar persoonlijke voicemail 2) de persoon krijgt een telefoniste aan de lijn.


 • Bereikbaarheid persoonlijk nummer

  Zonder MiCollab is het niet mogelijk om je status in te stellen. Je bent dus altijd bereikbaar zolang je mobiel aan staat. Dit betekent dat bellers jou niet kunnen bereiken op een moment dat je niet beschikbaar bent, maar ook dat je voicemail ingesproken kan worden, wat een verplichting geeft om deze uit te luisteren en zelf terug te bellen. Wanneer er mogelijk een dringende vraag is en het gesprek niet beantwoord wordt kan dit tot onvrede leiden.


 • Bereikbaarheid algemeen/telefoniste

  Wanneer jouw persoonlijk nummer gebeld wordt en jij bent afwezig of neemt niet op, komt de beller nu uit bij onze telefoniste. Zonder MiCollab zal er geen terugval meer zijn naar de telefoniste.


 • Doorverbinden/ telefoniste

  Zonder MiCollab kun je geen gesprekken meer doorverbinden naar een collega, ook heb je niet meer alle telefoonnummers van jouw collega’s in je telefoon staan.


 • Naam- en nummerweergave

  Zonder MiCollab is het niet meer inzichtelijk wie jou belt, je ziet alleen nog maar een 040-nummer of een 06-nummer. (uitgezonderd de contacten die je handmatig invoert in het mobiele toestel) Er is dus geen naam-nummerherkenning meer voor collega’s die jou bellen.


 • Contacten op je mobiel

  Zonder MiCollab zal je je eigen contactenlijst moeten beheren en zelf de telefoonnummers van je collega’s registreren en bijhouden.


 • Gebruik van belgroepen

  Zonder MiCollab, kun je geen gesprekken meer ontvangen via een belgroep. (Je kunt in MiCollab zien onder de knop ‘belgroepen’ of je lid bent van een belgroep, deze worden hier weergegeven).


 • Groepen met alleen mobiele telefoons

  Indien een groep alleen mobieltjes heeft en geen vast toestel is het zonder MiCollab niet mogelijk om gebruik te maken van een belgroep (bijv. voor Boddaertgroepen). Je kunt dan toestellen alleen nog via 06-nummers bereiken, welke niet standaard weergegeven zijn in jouw contactenlijst. (deze moet je handmatig er in zetten).