Waaronder weekend-/vakantieplaatsingen.

 • Vanaf 1 januari 2015 geldt de nieuwe Jeugdwet en zijn gemeenten verantwoordelijk voor de uitvoering van de jeugdhulp, waaronder pleegzorg. Om ervoor te zorgen dat de gemeente ons tijdig betaalt en wij daardoor ook uw pleegvergoeding kunnen uitbetalen, is het noodzakelijk dat wij maandelijks – voor de 5e van iedere maand – de declaratie van uw deeltijddagen ontvangen. Ten behoeve van de declaratie van december is het na 5 januari niet meer mogelijk om dagen van het voorgaande jaar te declareren, omdat dat jaar financieel afgesloten wordt, zowel bij de gemeenten als bij Combinatie Jeugdzorg.

  Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ


 • Let op! Gebruik per maand en per pleegkind een apart formulier
 • Vink de dagen van de maand aan waarin het kind in het pleeggezin verbleef
 • *) De vergoeding wordt vastgesteld aan de hand van het aantal etmalen dat uw pleegkind bij u verbleef, rekenend vanaf het tijdstip dat hij/zij is gearriveerd. Een dagvergoeding wordt uitbetaald als het kind minimaal een etmaal (24 uur) bij u verblijft. Een tweede dag (of meer) wordt vergoed als het kind na het voorafgaande etmaal nog minimaal 12 uur bij u verbleef. Bijvoorbeeld:
  Joep arriveert op vrijdagmiddag om 17.00 en vertrekt op maandagochtend om 08.00. Er zijn 2 etmalen plus 12 uur verstreken, er worden 3 dagen uitbetaald. U geeft deze 3 data aan op het (online) declaratieformulier.

  Saskia arriveert op vrijdagmiddag om 17.00 en vertrekt op zondagavond om 21.00. Er zijn 2 etmalen plus 4 uur verstreken, er worden 2 dagen uitbetaald. U geeft deze 2 data aan op het (online) declaratieformulier.